MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSTUKKU.FI on yrityksille ja julkishallinnolle suunnattu verkkotukkukauppa.

Tilaukset verkkokaupan www.toimitustukku.fi kautta tai sähköpostitse asiakaspalvelu@toimitustukku.fi. Tilaaminen on mahdollista rekisteröityneenä tai rekisteröimättömänä käyttäjänä. Jokaisesta tilauksesta lähetetään automaattinen tilausvahvistus tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Toimitusalueeseemme kuuluu koko Suomi. 

HINNAT

Kaikki hinnat ovat esitetty ilman arvonlisäveroa. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero (elintarvikkeet 14%, muut tuotteet 24%), mahdollinen toimituskulu sekä mahdolliset pullo-, kori- ja kennopantit.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, sekä verkkokaupassa mahdollisesti esiintyviin hinta – ja saldovirheisiin.

TOIMITUSMAKSU

Yli 120 € (alv 0) tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.

Tilausten 40-120 € (alv 0) toimitusmaksu 15 € + alv 24%.

Alle 40 € (alv 0) tilauksissa toimitusmaksu 18 € + alv 24%.

TOIMITUSEHDOT

Varastotuotteet toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitukset tapahtuvat Postnordin pakettiautojakeluna arkisin välillä klo 8:00-15:00 asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.  

MAKSUEHDOT

Maksutapoina käyvät:

  • Paytrailin maksuvaihtoehdot:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj / Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Paytrail maksuvaihtoehdot:

Pankkimaksutavat: OP, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Handelsbanken, ja Ålandsbanken.

Mobiilimaksutavat: MobilePay ja Pivo.

Korttimaksutavat: Visa Electron, Visa ja Mastercard.

Lasku- ja osamaksutavat: OP Lasku, Walley ja Alisa Pankki Yrityslasku.

  • Lasku

Maksaminen onnistuu myös laskulla/verkkolaskulla 10pv netto, viivästyskorko 12%. Maksun suorituksen viivästyessä perimme korkolain mukaisen viivästyskoron sekä huomautus – ja perintäkulut.

Laskulla maksaessa tarkistamme luottotiedot ja pidätämme oikeuden ennakkomaksun pyytämiseen.

Paperilaskuista veloitetaan viisi (5) euroa.

Huom! Henkilöyhtiöiden (AY, Tmi, Ky ja yhden hengen osakeyhtiöiden) maksutapa on vain Paytrailin kautta toimivat maksutavat.

*** Huom! Valitettavasti tällä hetkellä sivuston kautta ei voi ostaa laskulla. Olettehan meihin yhteydessä sähköpostitse, mikäli yrityksenne on tilannut meiltä aiemmin laskulla, ja haluatte tehdä tilauksen entiseen tapaan. ***

PALAUTUKSET

Toimituksia koskevat huomautukset on esitettävä 7 pv:n kuluessa toimituksen saapumisesta. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa. Myyjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta.

Mikäli tuotteen palautus johtuu asiakkaan tekemästä tilausvirheestä, maksaa asiakas palautuksesta aiheutuvat kustannukset. Muissa tapauksissa palautus hoidetaan myyjän kustannuksella myyjän ilmoittamaa kuljetusyhtiötä käyttäen.

Myyjä voi korvata virheellisen tuotteen valintansa mukaan joko uudella virheettömällä tuotteella tai palauttamalla asiakkaalle kauppahinnan. Mikäli palautettava tuote tai sen pakkaus ei ole myyntikelpoisessa kunnossa, myyjällä on oikeus määritellä tuotteesta maksettavan hyvityksen määrä tai olla hyväksymättä palautusta.

Mikäli tuotteella on voimassa oleva takuu, noudatetaan valmistajan ilmoittamia takuuehtoja. Viallisten tuotteiden palautuksesta on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa.